Dcera přerušila studium. Chci se zeptat, do kdy za ni škola platí všechny poplatky? Děkuji a dokdy je třeba nahlásit se na úřad práce? Pokud by na úřad práce nešla, jaká je druhá možnost?
Belindasa píše: Pokud by na úřad práce nešla, jaká je druhá možnost?
1, jit do prace 2, zacit podnikat 3, stat se samoplatce ... prihlasit se na zdravku a tu radne platit. U soc pokud neni vydelecna cinna (vubec) se muze stat dobrovolnym platcem - ale nemusi. Pokud je vydelecne cinna tak od urcity castky je povinnym platcem (http://www.cssz.cz/cz/duchodove-pojiste ... ovinna.htm)
To já taky, já myslel jako kamarádský dar. Dnes je přeci v módě pomáhat lidem, kteří to potřebují ne a i těm, kteří to nepotřebují ;)
že se nestydíš takhle shazovat :). někomu bylo z hůry dáno, někdo si musí na bohatý život počkat, ale všichni máme stejné možnosti. zato je pak to vydřené bohatství sladší a víc si ho člověk váží.
že se nestydíš takhle shazovat :). někomu bylo z hůry dáno, někdo si musí na bohatý život počkat, ale všichni máme stejné možnosti. zato je pak to vydřené bohatství sladší a víc si ho člověk váží.
Já se neshazuji, jen se snažím do fóra přinést trochu humoru - kdyby jsi to nepochopil ;). Jinak ano každý svého osudu strůjce.