Zelená je asi nejvýstižnější a hodně nekonvenční. Mně se líbí ze všech nejvíc a rád podotknu že i ostatní návrhy jsou celkem pěkné. Zelenou si každý kdo uvidí zapamatuje.
OK, díky za kritiku. Akorát nevím, jestli ještě řešit barvy, nebo to úplně zahodit. Nemám moc grafické cítění - to je asi vidět, a vůbec nevím jak na to :-(
Nemá to nic společného s grafikou, je to práce na 5 minut. Pokud to ta firma myslí vážně (nevím, jestli je to tvá firma), měla by si nechat vytvořit design od profesionála.
Taky bych zvážil ten název. Slovo like tak trochu "zničil" Facebook a já bych se mu možná spíš vyvaroval. Ona pak doména nemusí vypadat jako Like IT ale jako Like it (pochybné služby pro nahánění lajků, portály pro děti s meme obrázky a další blbosti).
no, ta dvojsmyslnost se mi právě líbí, na názvu určitě nic měnit nechci. Dokonce jsem zvažoval tam nějak zakomponovat palec nahoru, ale už by to ztratilo IT smysl a výrazně získalo jen "lajk" smysl. Máš pravdu zkusím to u profíků...
Všechny barvy jsou špatně zvolené. Mlátí totiž hodně do očí. Pokud už, vybral bych trojku. Neber si to zle.
Zkus se podívat třeba na nějaké hezké a barevné webovky, ať postřehneš, jaké barvy a hlavně odstíny se k sobě hodí. Mě to při upravování a vybírání různých webových barviček hodně pomohlo :).