www.prodejdomen.net píše:
Promin, ale případaš mi trošku jak duševně narušeny. Začneš sprostě urážet a ještě se divíš?
Ano domena svetbot je pro mě balast a asi jsi nepochopil že jsem tě naopak pochvalil když jsem napsal že i na balastu se da spustit pěkné stranky a třeba dobrý byznys(nevim, jsou to přece jen boty)
Navíc kdyby jsi četl cele vlakno tak sam píšu že pro mě neni problem platit z prodeje procenta. Nemyslim ze webdeal je ve fazi kdy by se mělo platit za všechno(tedy jak provize z prodeje tak provize z vystaveni)
A k tvé poslední větě: a nemáš jediný solidní argument, jak mě uzemnit, tak se chováš trapně. Jen tak dál, jsi směšný., se raději moc vyjadřovat nebudu. podobně píšou prostě lide nějak nevim jak to nazvat ale většinou už prostě nějak vyčerpani z neustaleho vysvetlovani ze oni nejsou ti špatni, ti uplakani a maji pocit že je jim ubližovano tak se brani utokem. Myslím že řešeni věci jako ban na webtrhu, ztraceni fakturačnich udaju a kdovi ještě čeho tě prostě zdrzuje a "vyčerpava". Na světě je člověk jen jednou, neni ti urcite 15-18let ale vzhledem k tomu že maš svou živnost(obchod) tak se raduj ze života, uživej si ho, cestuj a nerozčiluj. Zdravi je jen jedno. To ted nemyslim vůbec ironicky. A pokud mas krivdu ze ti opravdu někdo ubližuje přenes se nad to, opravdu neustale řešeni a rozčilovani a hadky zdravi neprospivaji(časovana bomba, infarkt atp.)
1) Narušený? Čím? Tím, že ti napíšu, že si trouba, když označuješ kvalitní prokjekt s růstem +250% ročně za balast? To podle mě trouba jsi. A neoznačil jsem Tě debilem ani jinak, to by bylo sprosté. Trouba je velmi slušné a asi trouba skutečně jsi, když neumíš odpovědět ani na otázku.
2) Konečně vysvětli, co je na světbot.cz za BALAST! Buď nevíš, co slovo znamená (pak si najdi ve slovníku cizích slov:
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... ovo=balast) a nebo jsi skutečně inteligečně velmi nízko, když nedokážeš odpovědět věcně.
3) Ale procenta z prodeje NENÍ žádným řešením. To tu tací jako ty pořád budou cpát stovky aukcí o ničem... Opačné opatření je správé - za webdeal body co máš za akci na fóru můžeš vystavit např. desátou a další aukci za 2 body... To je logické, pro běžné lidi co to tu nezneužívají solidní a inteligentní řešení. To, že si jeden z mála, kterým to vadí, to chápu, ale kdyby si to tu nespamoval jak chat na óčku, tak by to nikdo neřešil...
4) Já si nestěžuju, to si asi nepochopil. Schlemmer je debil, toho řešit nebudu. O zbytku co si komentoval - vůbec si nic nepochopil... Jako bych nutně musel mít reklamu na Extra.cz nebo co... Do takovýhle věcí jako prodejce a spekulant s doménami jen tak neuvidíš a nepochopíš. Nebudu ti nic vysvětlovat. Nebrečím a nemám to zapotřebí. Ty si na mě začal pro nic za nic útočit, jen proto, že jsem vyjádřil přání, že by měl být za vystavení aukce poplatek!
A to jesli zde řeším ztrácení dat, tak mě to sere, ano. Nikdo tu pořád neví, kdo je kdo a pošeš si s anonymy. Takhle obchod nefunguje.. A když se za sebe někdo nestydí, tak se to stejně pak smaže a bude se tvrdit, že je on debil, protože si to nevyplnil sám... Tohle je podle tebe správný směr?
Na jednu stranu se tu něco děje, na straně druhé jsou ty změny značně nekoncepční a velmi špatně vedené. Vždy se něco zavede s velkou slávou a za pár dnů až týdnů to zmizí a je ticho po pěšině. Ty tu asi jen vystavuješ aukce na miliony domén, tak to ani nevíš, ale já tu jsem několikrát denně a vidím, jak tu se slávou zavedené nástroje tiše mizí a dělá se jako by nic... Tohle je věc Oty, ale težkjo říci, jestli si uvědomuje, že se tohle děje a někdo to vnímá. Pokud ho na to nikdo neupozorní, tak ani nebude vědět, že to tak je... A pokud to takhle povede dál, tak bude lidi ztrácet a ne nabírat. Však sám časem pochopí, že fórum je jeho a nejde poslouchat každého, kdo si co řekne a vyhovět každému. Směr musí udávat on a ne každý uřvaný kecal, který si tu otevře držku...
A závěrem: Mysli si o mě co chceš, třeba že jsem narušený... Třeba jsem a co... Ale urážet mě a útočit na mě bez argumentů a jakýchokoliv důvodů právo nemáš. Je to trapné a dělají to jen troubové... Označení ti za tvé dosavadní chování patří a dokud se nevzpamatuješ a nezačněš chovat normálně, tak pro mě trouba budeš.