basti píše:
...ale dosáhli jedné věci, které zákon nedosáhl - konečně si lidi všimli, že nejde stáhnout cokoliv mě napadne a vesele to používat. Možná to konečně dokope nějaké zákonodárce KONEČNĚ začít řešit reálné autorské právo 21. století.
S tim souhlasim. Mě ten dopis ohromně otevřel oči. Ono když člověk sedí u počítače od mala a od 14 let si patlá stránky (kdy prostě neřeší, co tam dá za obrázky, konec konců před těmi lety ani nebyla technologie pro odhalování kradených obrázků), tak pak ani nemá zábrany. Vyroste v prostředí, kde se krade všechno od obrázků přes audio a video až po hry. Jak si má člověk sám uvědomit, že ten obrázek má hodnotu? U her nebo písniček se na to upozorňuje hodně. Cenovky ve fotobankách ale moc často na očích nemáte.
Vždycky jsem si vážil, když někdo dokáže vyprodukovat hodnotu. Radši si koupím hru na Steamu a stahnu hudbu z iTunes. Dnes už si i obrázky kupuju, je však pravděpodobné, že kdyby se mi neozval Logicall, ještě by mi to nedošlo a nekupoval bych je.
Každá překážka se dá využít a já beru tahanice s Logicallem jako jeden ze svých největších posunů té doby. Doufám, že se to podobně podaří i ostatním.