Zdarec,
mám tu zase jednu konspirační teorii s kterou potřebuji pomoct. Od včerejška řeším jeden problém a to ten, že pokud se připojím k internetu pomocí svého poskytovatele připojení, tak se mi nezobrazí spousty stránek na netu. Jakmile se ale připojím přes jiného poskytovatele, vše běží jak má. Zjistil jsem, že se nemohu připojit k žádnému webu, který běží u Wedosu, od včerejška se tak nedostanu na Objevit, Mladypodnikatel, Afillblog, pes502 a také na své weby co u Wedosu mám. Zajímavé na tom je, že web který hostuji jinde, ale doména je u Wedosu tak ten jede, napadá mě proto několik věcí. Nějaký lokální ban na DNS? Pokud se na ty weby pokusí někdo připojit se stejným připojením ale z jiného města, vše běží. Takže celá síť poskytovatele to nebude, v rámci našeho města jsem zjistil, že některé části města fungují a některé nefungují, takže mi přijde, že je to jen lokální problém, ale dost mě to vadí.
Včera když jsem zkoušel kde co a když jsem napsal na podporu Wedosu a oni mi řekli, že jim weby jedou, vyzkoušel jsem právě jiné připojení a zjistil, že už mi jedou taky. Už mi docházej nápady a abych řekl pravdu, poskytovatel nevypadá, že by se přetrhl a problém nějak řešil, otázka ale je, jestli to opravdu je poskytovatelem a nebo nějakým jiným banem například na část IP adres které používá můj poskytovatel připojení.
Co vy na to? Čím by to mohlo být?
ps: jo a samozřejmě že přes anonymizer všechno běží.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D