No věřím, co jiného z tebe může vypadnout :-D I tak mi ale trochu uniká smysl stránek jako about.me , v dnešní době mi to nějak nepřijde smysluplné, nebo jo?
No tak vem to tak, že píšeš na web tvůj kontakt (email,icq,tel apod) a místo toho můžeš hodit odkaz na tuhle službu, kde máš jakoby svou vizitku s odkazama na profily na soc. sítě atd atd.
No právě tohle mi připadá tak nějak na nic, proč bych ze svého webu odkazoval na jakousi vizitku, když tohle všechno můžu mít u sebe na webu u kontaktu? Navíc když dnes většina blogerských systémů a CMS s tímhle vším tak nějak počítá.
NEvím, mě se ta služba celkem líbí, taková sumarizace osoby na jednom místě. Tak jsem zkoumal, jestli existuje nějaká user-friendly aplikace pro cz/sk co by za to stála.
Mě osobně to tedy přijde též jako služba, která je v 99% absolutně k ničemu. Využití pochopím u lidí, co nemají žádný svůj web a chtějí jen někde prezentovat své kontakty. Já tedy o žádné CZ/SK alternaci nevím a ani jsem o žádné nikdy nikde nic nečetl.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz