Volná diskuze

janKali
WD Trader: 4.33/5

Registrace: 05.08.2012
Před chvílí mi volal pán z divize Google merchants (g nákupy) a podával rady, tipy a jak propojit merchants s adwords... Mluvil jsem s pánem přes půl hodiny a rozhovor byl velmi konstruktivní...
Tohle mě u google hodně překvapilo. Dokonce si semnou pán domluvil další "telefonickou schůzku", kdy probereme naše kampaně, vyhodnotíme co s nimi dále dělat a na základě jejich interních pohledů do vyhledávání navrhneme další řešení...

Máme už svého vlastního PPC správce od Seznamu, ale od Google až teď. To mě po....

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Registrace: 22.05.2012
Mě to nepřekvapuje. Teď se na podnikatele zaměřuje více služeb. Například u nás jsou teď nové typy půjček určené podnikatelům (připravuji web a affiliate). Mezi lidma už není tolik peněz, tak se pozornost ubírá na podnikatele a firmy. Díky tomu je větší konkurenční boj. Podobně jako se teď perou banky o refinancování hypoték uzavřených před krizí.

Michal Kubíček

Administrátor
WD Trader: 4.5/5

Registrace: 27.09.2011
Google tak vola uz nekolik let. Zacal s velkymi a ted se propracovava k mensim. Volaji podobne nejen inzerentum, ale i publisherum.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se