Volná diskuze

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Registrace: 22.05.2012
Zdravim. Díval jsem se do poptávek. Celkem slušně vzrost zájem o odkup tématických domén a již hotových webových projektů. Jaké máte zkušenosti jako případní prodejci? Vyplatí se to nebo je to spíš "vyčůranost" vychytrálků, kteří chtějí "hodně muziky za málo peněz" ?

Zase na druhou stranu, když vidím ty přemrštěné ceny za domény, tak se asi malokdy obchod uskuteční.

stephan
WD Trader: 4.75/5

Registrace: 12.01.2012
Ja ted prodavam tematicke domeny (letenky) vcetne miniwebu, ktere na nich bezi. Jsem zvedava, jestli se najde nejaky kupec, protoze cenu jsem nastavil prijatelnou, ale kupci chteji hold koupit zajimavou domenu za cenu registrace.

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Registrace: 22.05.2012
stephan: já bych radši domenu nechal "uzrát"....trochu ji posilil dal tam nejaky text apod...domeny a webovky jsou jako ovocné stromy. když se o ně dobře staráš, tak ti zadarmo budou dávat.

stephan
WD Trader: 4.75/5

Registrace: 12.01.2012
Poptavka-zdarma.cz píše:
stephan: já bych radši domenu nechal "uzrát"....trochu ji posilil dal tam nejaky text apod...domeny a webovky jsou jako ovocné stromy. když se o ně dobře staráš, tak ti zadarmo budou dávat.

Redukuji pocet webu a budu se starat jenom o ty nejvynosnejsi.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se