Dokeci děkuji...já se fakt poctivě snažil a googlil dlouho. Máš pravdu, že některé řešení jsou jednoduchá, ale kdo toto nikdy nedělal, tak prostě neví. Opravdu jsem tomu dal poctivě několik hodin, jak FB, tak tomuto problému. Chápu, že to vypadá tak, jak to vypadá a chápu tvoje opovržení mnou. Nicméně se rád podívám na odkazy, co jsi postnul a co já prostě nenašel a děkuji ti za to, že jsi se dokázal přes moji neschopnost přenést. Je fakt, že já moc lidem na netu nikdy neporadil, protože jsem ve všem amatér. Třeba jednou to budu moci oplatit někomu jinému....
Edit: Tak díky moc, oba pluginy jsem použil, jenom ještě jedna drobnost Dokeci, aby jsi věděl, že se snažím...tím že chci mít něco i v sidebaru i někde ve stránce, tak nemůžu použít jeden widget pro oboje...buď ho dám tam nebo tam. Nicméně hledáním jsem našel
http://blog.datadirt.net/2009-05/how-to ... -sidebars/, který widgety zdvojí a můžeš je tedy použít tam i tam. To jenom aby jsi věděl, že hledám a když mě někdo nakopne dobrým směrem, tak jsem strašně rád. Takhle mohu použít počet fans v textu i v sidebaru...ovšem text sidebaru včetně nadpisu zůstává, místo Likes to dělá To se mi líbí atd...ale budu opět hledat. A až budu zase po 3-4 hodinách v kchelu, budu zase žebrat o pomoc. Nicméně všechny tři pluginy jistě ještě mnohokrát použiji a určitě i čtenáři, co jsem musí nutně přijít z googlu...jednou...ahoj Petr