Lany píše:Nevím, nějak mě ten design neoslovil. Čisté mi to taky moc nepřijde. Navíc rozložení hlavní strany je úplně divně. Přihlášení doprava nahoru, co mě zajímá jako první, jsou nejnovější příspěvky a top kategorie, nezajímá mě kdo je online nebo top uživatel=. Trochu více promyslet pointu ze strany návštěvníka. Možná by se hodila nějaká gamifikace pro návštěvníky, nalákáš si tak opakované přístupy.
Drobečková navigace nevypadá jako drobečková navigace.
Výpis okruhů pěkný:
http://erotikforum.cz/forum/?PHPSESSID= ... 44e0e38144Výpis témat moc úzký, zmatený:
http://erotikforum.cz/sex-pokec/ Ty mezičáry tam chybí.
Použité ikony se mi 2x nehodí. Celkově by to chtělo toto vše poladit, dát tomu smysl. Snad jsem alespoň trochu nakopnul.
Konstruktivní kritika, díky, takový podněty potřebuju.
Postupně, design, ten mě vyhovuje, ne úplně v současné podobě bez dalších prvků ale ten základ je podle mě dobrý, čistý, přehledný,
možná se dá něco udělat s tím větším (opticky) rozdělením boxů, tam by mělo stačit jiný pozadí, to je rozděluje, teď je tam toto
http://fotohost.cz/di/S5JH/bodybg.jpg,
případné návrhy uvítám.
Mezičáry mezi tématy, souhlas, tam přijde decentní linka, tím by se to mělo zpřehlednit.
Ikony, to jsou drobnosti který budu dál ladit, kdybych připravoval fórum do puntíku v PC tak ho (mým tempem) spustím za měsíc
a stejně to nemusí být ok, některý věci jsou prostě věc vkusu, proto potřebuju tuhle konstruktivní kritiku.
-- 28 led 2013, 23:15 --
peeeeta píše:
Úvodní stránka je strašně nepřehledná. Vůbec, kdybych nehledal, nevěděl bych kde se přihlásit.
Proč je vůbec možnost se přihlásit nahoře? a není nijak zvýrazněná ani nějak upravená, aby zapadla do vzhledu fóra?
V pravém sloupci je také přihlášení k čemu je tam 2x? a proč je tam tolik textu u přihlašovacího formuláře?
Ovšem, když kliknu na fórum, tak je to přehledné a design je čistý, ale na fóru nic není.
Většina lidí tam nepřijde si něco číst (maximálně nějaké povídky) a natož se tam vypisovat o sobě.
Většina přijde jen kvůli obrázkům.
Když jsem koukal na příspěvky jsou dosti špatně oddělené a hlavně sloupec s uživateli od příspěvků.
A to jsem na fórum jen nahlédl na jednu minutu.
Základem je naplnit fórum nějakým obsahem co nejvíce kvalitním. Takto mě to vůbec neupoutalo. Nevím proč bych se měl vrátit. A vůbec proč bych se měl podílet na komunitě, která je na fóru nejdůležitější.
To je asi tak celé co mě zatím napadlo.
Popravdě víc jsem se zaměřil na samotný fórum, ideální přihlášení je přes tlačítko kde ti vyjede box, vem si u Wedosu máš prakticky
stejný políčka a nikoho to nevzrušuje, jak se člověk jednou zaregistruje a přihlásí - tak nehledá.
Tu úvodní stránku poladím, to se týká i těch formulářů, pro mě je to jenom "uvítací výbor" do fóra, to je gró.
Na fóru nic není, máš pravdu, proto jsem požádal vás kolegy o spolupráci, jednoho člověka jsem najal a něco píšu sám,
ale, je to fórum, tam se prostě musí dávat témata, reagovat na ně atd., není to blog s povídkami kterých si múžu
nechat napsat stovky.
-- 29 led 2013, 09:14 --
Přátelé, nikdo z webdealu se dosud na fóru neregistroval, tudíž veškeré připomínky jsou jen z hlediska návštěvníků, což mě mrzí.
Za prvé se jedná v rámci oprávnění (hosta) o neúplnou představu, za druhé z vaší strany nedošlo k testování fóra, za třetí, za čtvrté..
Děkuji Lanymu a "peeeeta" za konstruktivní kritiku a až budete potřebovat vypomoc vy, dělejte že tu nejsem, děkuji.