Jan Paluska píše:
Za prvé na TV opravdu nečumím, už tak 2 roky jsem ji neviděl, ty splašky co tam vysílají mě nezajímají (navíc na koleji ji ani nemám), ale to ty nemůžeš vědět, takže prosím příště nekomentuj věci, do kterých nevídíš, DĚKUJI. Za druhé, Illumináti mají být něco jako nástupci templářů (aha, další novinka co?). Dále udájně Illumináti ovládají svět - toto je pouze konspirační teorie stejně jako jiná, která říká, že Hitler neumřel, ale stále žije. Ani jedné z těchto teorií nehodlám věřit, dokuď neprokáží - ano, patrně nejsem tak naivní člověk jako ty a fakta si nejprve ověřuji z více zdrojů, což znamená, že si někde něco přečtu o teoriích a pak čekám od nějakého dalšího věrohodnějšího zdroje jejich potvrzení.
A ke změně systému - super, už jsme dva, ale tím, že k volbám nepůjdu nejspíše systém nezměníme a více informací si mi zatím nedal. Naši politikové také tvrdí, co všechno by chtěli, ale skutek jaksi utek, takže pokud budeš tak laskav a napíšeš více než 1 řádek, jistě se rád připojím a pomohu, pokud to bude v mých možnostehch.
A na závěr bych se rád zeptal, čím jsem se vás tak strašně dotkl, Vaše citlivosti, že mou reakci považujete za napadení? Pouze jsem podotkl, že s informacemi, které zde byli Vaší osobou poskytnuty jsem rovněž seznámen, akorát jim ne zcela věřím, poněvadž se jedná o konspirační teorie a konspirační teorie jak jsi sám napsal má 2 strany (abych to upřesnil, místo spojení "konspirační teorie" jsi použil slovo "mince").
Co mi to tady vlastne porad pises? Odhalujes jednu kospiracni teorii za druhou? Nejdriv se ptas, co jsou to Illuminati a pak tu rozdavas rozumy. V tvych moznostech je jenom rejpat na foru ocividne. Odbocujes od tematu o nejakym ovladnuti sveta, Hitler neumrel atd. atd. O tomhle jsem psal v prvnim prispevku? Politikove tvrdi, co vsechno chteji, ale skutek utek? V tom pripade, proc je volit? A jsme u toho. Proc volit? Kdyby lide nevolili, tak jak myslis, ze by to dopadlo? Mas jeste dost casu a na svuj vek se v tom jeste placas.
Napsat neco o systemu a proc ho zmenit je na dlouho. A jestli se ptas na muj nahradni plan (system), tak ho prekvapive nemam. A za domaci ukol zjisti, jak vznikaji penize. Spousta ekonomu to nevi, takze to neni zadna ostuda. Mozna, ze by si byl dalsi clovek pro zmenu systemu.
A trocha humoru, proc nevolit
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... YtDsivzkY#!
PS: Hlavne mi uz nepis dalsi kospiracni teorie. Diky