Zajímalo by mě jaký používáte prohlížeč a proč. Vím, že je to omílané téma, ale jde mi spíše o zjištění zda v této komunitě je vice foxáků, nás chromarů, či operáků :).
Já osobně jak jsem již psal používám Chrome, dříve jsem používal Operu, ale Chrome mi sedí více.
Ja ako webdeveloper používam FireFox, ktoého sa nevzdám. Je síce náročný na požiadavky PC, ale toľko možností, koľko má FF nenájdem v žiadnom prehliadači. Jeho doplnky s ním tvoria asi najlepšie vývojárske prostredie, aké si človek môže prijať, takže preto používam FF (a dúfam, že finálna verzia 4 bude mať rýchlejší JS ako Chrome :P). Inak by som pre rýchlosť asi využíval Chrome, alebo pre bezpečnosť Operu...
Tady je Firefoxáků. Jsem samozřejmě jedním z nich. Vlastně mám podobný názor jako Senky. Mě jako webdeveloperovi a tvůrci webů to hodně pomáhá, ostatní prohlížeče mají obdobné moduly jako Firebug, ale Firebug je všechny překonává a dobře se s ním pracuje. Samozřejmě je to hodně o zvyku.
Senky píše: Hmm, aké výhody má taký Flock? Nikdy som nerozmýšľal, aby som ho začal používať... Má niečo špeciálne?
Flock je sociální prohlížeč. Snadný přístup na FB, Twitter a další socioslužby. Má i českou a slovenskou lokalizaci. Ohledně optimalizace -> stačí aby se to zobrazovalo dobře v Chromu a pojede to správně i v tomto novém Flocku. Dřív Flock jel na Gecku - FF jádře.
Senky píše: Hmm, aké výhody má taký Flock? Nikdy som nerozmýšľal, aby som ho začal používať... Má niečo špeciálne?
Flock je sociální prohlížeč. Snadný přístup na FB, Twitter a další socioslužby. Má i českou a slovenskou lokalizaci. Ohledně optimalizace -> stačí aby se to zobrazovalo dobře v Chromu a pojede to správně i v tomto novém Flocku. Dřív Flock jel na Gecku - FF jádře.
Flocka mám také installed. Hledal jsem instalačku ještě se starym jádrem. Nenašel jsem. S tou optimalizací nutno souhlasit. Jinak jak ti jede Flock? Mě se mírně zadrhává, tj. kliknu na nějakou akci a někdy je ta reakce opožděná o sekundu, dvě, pak zase jede svižně. Možno je to způsobeno 30 otevřenými taby ve Foxu.
Aha, tak ja už dlhšie hľadám niečo normálne na rýchly prístup na FB. Teraz mám Digsby, no tak či tak to nie je ono. Nainštalujem aj Flock a uvidíme, čo ma to uspokojí...
Jedině FF. Opera jako prohlížeč taky není nejhorší, ale drsně si to u mě posrali ballot screenem. Divím se, že to po tom jejich divadýlku ještě někdo používá.
PcDr. Marty píše: Jedině FF. Opera jako prohlížeč taky není nejhorší, ale drsně si to u mě posrali ballot screenem. Divím se, že to po tom jejich divadýlku ještě někdo používá.
Zrovna teď jsem připojen přes Operu, nejsem na svém PC a kromě Opery tu je i IE. Z bláta do louže. Ale s tím ballotem souhlasím.
PcDr. Marty píše: Jedině FF. Opera jako prohlížeč taky není nejhorší, ale drsně si to u mě posrali ballot screenem. Divím se, že to po tom jejich divadýlku ještě někdo používá.
Zkusil jsem zde ten uváděný Flock a také vám tak padá? Schválně spustím, najedu na Seznam a vyskočí okno s tím, že Flock přestal pracovat. Neví někdo čím to bude?