Ok podívám se na to... na oranžovou jsem již slyšel několi stížností... snažil jsem se ji tam komponovat, protože je to v logu... s hlavičkou je pravda, že je si nutné vyhrát a především vybrat co nejlepší obrázek, ten dělá velice mnoho.
O tom aby byl grafický design jednoduchý a čistý mi šlo... Jsem schopen realizovat nějaké "kreativnosti", ale přecijen u této prezentace jsem chtěl být spíše decentní, jelikož neprezentuje pouze grafiku, jako například moje portfólio
http://www.netovky.info, kde jsem se o kreativitu snažil!
To že není zřejmé o čem je web je pravda... toto byla taková rychloprezentace a nyní se dolaďují texty s copywriterem, takže na úvodní stránce bude text o čem daný web je a přehled členů bude až po kliknutí v menu (viz. nový návrh)
Blog obhajovat nebudu, jelikož je to stažená šablona, kam jsou pouze zakomponovány obrázky do hlavičky a celý design budu měnit za originální, až bude trochu více času...
PS: kritika nikoho z Vás mě nerozčílila ani nic jíného, jsem rád, že jste tomu věnovali ten čas, pokud by zde bylo něco jako reputace (já ji nenašel), tak ji udělím... Mockrát Vám děkuji!