No tak po tom co jsi napsal, se nedivým, já jsem tedy taky "vesničan" ale udím tedy rozhodně jinak. Rychlosůl? no tak to si můžu jít rovnou pro nasolenou růžovoučkou šunku plnou vody do obchodu. Živé prase? Ano ale on udí jen bok, krkovici a kotletu, co by dělal s tím zbytkem, kompletní zabijačku asi nedělá. Právě proto, že nepoužívá srajdu jménem Pragada, tak to naložení trvá tak dlouho. Zkoušel jsem taky dávat ovocné dřevo jen na konec, ale moc se mi to neosvědčilo, na ryby používám jabloň a má to úplně jinou chuť, než když se tam dává dub a až nakonec ovocné. Nedovedu si představit, že udím dva dny maso vlažným kouřem a u toho chlastám :-D to by to dopadlo :-D To co jsi popsal mi přijde jako tradiční zabíjačka s uzením, to je ale úplně o něčem jiném. Jinak ale domácímu masu zdar :-)
ps: je to asi jako kdyby si přijel do Italského Bolzana a říkal jim tam, jak ušetří čas když budou ty kejty dávat do Pragady :-D
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D