Volná diskuze

xLucky
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 20
Registrace: 28.05.2012
Poptávám někoho kdo by mi zdarma pomohl nahrát wordpress na hosting a nastavit hosting s doménou. Díky za pomoc
Píšu jen pro ženy zajímavý [url]blog http://www.chvilkaprozenu.eu/[/url]

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Proč to není v poptávce, když právě pro tento účel tu jsou?
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Miskin
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 249
Registrace: 25.01.2012
Protože to chce zdarma?

Pokud nikoho nenajdeš nabídni mi protislužbu a něco s tím třeba uděláme :)

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Najdou se tu i poptávky, které nic nenabízejí a že jich není málo, tak proč by tam nemohlo být toto.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

wico
Uživatelský avatar
Zabanován
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 737
Registrace: 18.12.2011
Poptávka je poptávka a je jedno zda je zdarma nebo za peníze

K věci:
Nic ti nevyřeší když ti WP někdo nainstaluje pak budeš pořád psát (myšleno v dobrém otravovat...) co a jak kde todle..totok TO mi dělá ..
Takže se to nauč sám nakonec jako všichni a uděláš nejlepší věc.
Můžeš začít třeba zde.
Kód: Vybrat vše
http://goo.gl/VdbLz


btw.
dnes jsem neodolal a šel jsem do 5kg
Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/show_item.php?item=2859732651
:)

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
wico píše:

btw.
dnes jsem neodolal a šel jsem do 5kg
Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/show_item.php?item=2859732651
:)


Hmm tak ta kotletka přímo řve o to abych si taky objednal :-)
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
FinalStorm
WD Trader: 4.67/5

Příspěvky: 96
Registrace: 01.06.2011
To jste ochotný za uzený maso zaplatit tolik? :)
http://egol.cz Fotbal, hokej, florbal, házená a spousta dalších míčových sportů

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
No za domácí, klidně. udíme doma v udírně vcelku pravidelně a uzení vlažným kouřem, dva dny, na ovocném dřevě, to je sakra práce. No a když teď stojí slušný vepřový nad 100 korun za kilo, tak ta cena není úplně přemrštěná, chuť je ale naprosto někde jinde, než to lisované rozmočené uzené z vakuovaného pytlíku, které udírnu nikdy nevidělo.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

FinalStorm
WD Trader: 4.67/5

Příspěvky: 96
Registrace: 01.06.2011
Právě že udíme s kamarádama taky a proto se mi to zdá hrozně moc, ale asi jsem v tomhle ohledu rozmlsanej :)
http://egol.cz Fotbal, hokej, florbal, házená a spousta dalších míčových sportů

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Asi jo :-) Vem si jenom cenu ovocného dřeva, pokud to děláš na kšeft, musíš ho většinou kupovat, to naložení masa, taky není zadarmo, pokud toho děláš víc, musíš mít chlazené prostory na skladování, kameninové nádoby, a další věci. Já většinou udím ryby a nebo sýr, maso občas a když si vezmu jaké je s tím patlání, tak mi cena nepřijde vysoká. To víš tohle není vysočina z Penny :-D
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

FinalStorm
WD Trader: 4.67/5

Příspěvky: 96
Registrace: 01.06.2011
My dáváme švestkový dřevo jen na cca poslední 4 hodiny, jinak normálně na tvrdym (buk / dub) - stejně to není poznat :)
Maso se nakládá jen do rychlosoli (ten česnek nechápu) a ta stojí 90 KČ / kg.
Maso = živý prase za 35 (vtšinou levnějc) :)
Udírna vlastní a většinou u toho sedíme a pijem a jíme zbylý maso, který se neudí, takže zas taková piplačka to není :)

Ale holt jsem z vesnice, takže to mam asi zkreslený :D
http://egol.cz Fotbal, hokej, florbal, házená a spousta dalších míčových sportů

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
No tak po tom co jsi napsal, se nedivým, já jsem tedy taky "vesničan" ale udím tedy rozhodně jinak. Rychlosůl? no tak to si můžu jít rovnou pro nasolenou růžovoučkou šunku plnou vody do obchodu. Živé prase? Ano ale on udí jen bok, krkovici a kotletu, co by dělal s tím zbytkem, kompletní zabijačku asi nedělá. Právě proto, že nepoužívá srajdu jménem Pragada, tak to naložení trvá tak dlouho. Zkoušel jsem taky dávat ovocné dřevo jen na konec, ale moc se mi to neosvědčilo, na ryby používám jabloň a má to úplně jinou chuť, než když se tam dává dub a až nakonec ovocné. Nedovedu si představit, že udím dva dny maso vlažným kouřem a u toho chlastám :-D to by to dopadlo :-D To co jsi popsal mi přijde jako tradiční zabíjačka s uzením, to je ale úplně o něčem jiném. Jinak ale domácímu masu zdar :-)

ps: je to asi jako kdyby si přijel do Italského Bolzana a říkal jim tam, jak ušetří čas když budou ty kejty dávat do Pragady :-D
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Fit
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 480
Registrace: 30.09.2011
Kurňa, dotaz byl na wordpress a skončilo to diskuzí o uzeném :D. Ale musím říct, že teď na to mám největší chuť!!! Hoši tohle mi takhle večer nedělejte :P

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se