Drago píše:
hexageek: při přesunu k hexageek je technické poradenství popřípadě samotný přesun zdarma?
ano.. presne tak zdarma. docela to vyhovuje hodne zakaznikum co jsou technicky nezdatni a jsou zasekli u nejakeho hostingu. Notno podotknout ze sme si stim neporadili jen jednou a to se tykalo transferu jednoho fora se spatnou diakritikou v DB, diakritika byla nenavratne poskozena uz v te zdrojove DB..
-- 05.12.2012 14:12 --
sikec píše:
tak to je těžký, tu chybu co jsem popsal uvedlo poměrně dost lidí na netu (a to i PHP zdatných) a taky nic moc řešení nenašli. No všechny rady ohledně přesunů byly vždy export DB a import. To je přece to samé jako nahrazení ne? Prošel jsem asi 5-6 návodů a všechny říkali to samé. Někde byla i rada jak postupovat při změně domény (to ale není můj případ). Všude se tvářili, že stačí přepsat wp-config a vytvořit nové .htaces....kdyby někdo napsal, je to složitý jak prase, pokud neděláte deset let deset hodin denně s deseti databázemi zaráz jste bez šance, tak to pochopím. Takhle se ale všude tvářili, že je to piece of cake a kdo umí naistalovat WP, používat FTP a klikne na pár ikonek, tak je v pohodě....no večer tomu ještě pár hodinek dám...
nechceme machrovat, ale najit reseni na tento obecny problem (pozor neni to primo chyba) neni az tak tezke..