Wladass píše:
Mám dotaz na spárování plateb přes PayPal či další služby. Fakt je to one-man show nebo čím je způsobeno to zdržení ? Docela mi vadí i zdržení týkající se změny vlastníka domény, změny dns/nssetu(u cz domén) apod. To je tak málo lidí na supportu ?
S Paypal mame stale vice problemu, velke mnozstvi fraud plateb. problemy pri overovani a spousta dalsiho. Nekolikrat se o uvazovalo o tom ze se paypal uplne zrusi. Bohuzel je stale hodne popularni v CR tudiz je nutne nediskriminovat klienty platebni kanal ponechat.
co se tyka rychlosti registrace domeny za 90kc tak je dana principem registrace. To stejne plati i pro postup pro zmenu vlastnika po registraci. Behem par dni se zavede moznost zakoupit .cz domenu za normalnich podminek 125kc a primo na vlastnika a okamzite bez cekani.
Je nutne taky rict ze kdyz si u nas nakoupite vice jak 1ks .cz domeny tak to vse mate v jedne objednavce, za jednu castku, a za jednu fakturu. A usetrite napr pri 32ks 1120 kc bez DPH. ..
co se tyka personalu, tak behem par dni na soucasnych webovkach rozvesi cely management, vcetne supportu. Chteli jsme to nechat az na nove webove stranky ale musi to byt..
-- 02.12.2012 14:43 --
alijosha píše:
Zvolit lepšího poskytovatele, který alespoň komunikuje a ne rádoby mezinárodní společnost, kde nefunguje lautr nic;-)
Já se nemohu dostat do administrace už víc jak 2 měsíce a tak jsem to vzdal úplně a ať si to nabouchají.
To je trosku podpasovka.. je velmi tezke resit pozadavky typu..
Ahoj, mel jsem asi tento yyyy@yyy email u vas, a nemam bohuzel k nemu uz pristup tak bych vse potreboval predelat na novy email
xx@xxx.cz a vyresetovat heslo.... a vsechny domeny pod nej prevest.. a jeste k tomu ten pozdavek poslat pres PM na nejakem foru.
verte tomu je to velmi tezke takove pozadavky resit. Kazdy z vetsich webhosteru se na vas vyprdne a nebo to bude resit tak mozna pres doporuceny dopis.. pozadavky jdouci pres PM a prispevky na ruznych forech kde existujeme je velmi slozite resit. Kdybychom nemeli google alerts na urcita klicova slova nebo zpriznene duse tak se to ani poradne nedozvime..
-- 02.12.2012 15:16 --
freez píše:
Tak já jsem to nějak moc neštudoval, abych pravdu řekl a prostě tam regnul domény. Reakce přišla až teď jak jsem napsal sem do SZ, tak uvidíme, jestli se nic nebude dít, převedu vše jinam a pá, pá. A to jsem tam chtěl ten balíček domén nechat a koupit nějaký hosting. No dost s tím váhám tedy.
omlouvam se ale vas pozadavek se jeste vyrizuje, jednak kvuli obsahlosti jednak kvuli zmene DNS zaznamu ktera neni jak vsichni vedi okamzita..
-- 02.12.2012 15:18 --
Co se tyka nasi zakaznicke podpory, tak tu jsme hodne v poslednich dnech zvetsili a hledame stale dalsi zamestnance, bohuzel v Brnenske oblasti to neni ani trosku jednoduche jelikoz IBM a RedHat vybere uplne vse tak delame narocnejsi nabory napriklad z hodonina, znojma, kyjova atd.. z oblasti s velkou nezamestnanosti .. ..