1) To bude asi tím, že je to postavené na
twitter bootstrap, mě se to zezačátku dost líblo, teď už to mám samozřejmě okoukané, ale vzhledem k tomu jak dlouho mi trvalo to celé poskládat a upraivt tak jak chci to asi zásadně měnit nebudu. Na slevomat nechodím, ale mrknu se a případně web nějak upravím :)
2) Ano, pravda, upravím to, díky :)
3) Myslíš hlavní stránku? Je pravda že je tam toho hodně, snažil jsem se navodit pocit, že je web plný, ačkoliv je tam teď asi 7 nebo 8 "profilů" bot. Mohl bych ty troje horní boty hodit jinam, nebo zmenšit jejich náhledy, nebo ... popřemýšlím!
4) Je fajn, že víš že je to běžná cena bez slevy, já to nevím. Beru informace z dodohop.cz, jestli dělají nebo nedělají slevy uměle je to vcelku jejich věc, pravdou je, že bych tu slevu mohl vyhodit.
Je to WP + free twitter bootstrap šablona plus pár pluginů a pár opravdu základních php podmínek (především s kombinací s výše zmíněným ACF). Takže díky, dost jsem se u toho naučil a zároveň zjistil, kolik toho neumím :D
No boty na internetu, koukal jsem se na seriál "jak vytvořit affil web" na
affilblogu, kde jednou z rad bylo vytvořit affil na něco, co majitele zajímá. A mě napadly boty :D Takže né že bych se tím chtěl přímo živit, spíš mi to zezačátku přišlo jako dobrý myšlenka (postupně střízlivím). Našel jsem teď ale trochu jiné odvětví, které má podle mě trochu vyšší konverze než eshop.
Díky za reakce! :)