tim: jo, česká společnost používající zahraniční affiliate system. nechapu. točí se jim tam tolik peněz a nemůžou si nechat vytvořit vlastní affiliate system jako ma například espoluprace. :-(
A jak čtu negativní recenze nejen lidí, co vydělávají přes bannery, ale i od inzerentu, tak to bude asi další nemilá zkušenost jako s ostatními affiliate systemy.
U Bankeratu jsem se zasmal - pres 3 měsíce nic a pak když se teda ozvu, jak dlouho se tedy bude čekat na zaplacení 1.splátky klientem (obvykle bývá následují měsíc), tak mi přistálo 600kč hned za 2 dny...nijak jsem nereagoval, tak se asi rozhodli mi přisypat dalších 600kč.. (btw. něco z 125 zájemců, co jsem jim dodal. nepočítám větší částk, která je někde "na půl cesty").
České affiliate systémy jsou prostě výsměch - nemáte přehled o tom, kolik lidí si zadá poptávku (pouze tolik, kolik vám systém přizná) a ani o tom v jaké stavu ty poptávky jsou. Nemluvím ani o provizi, ze které oni mají min. 100% (když si tak vezmete, že vám přiznají každý 5-7.obchod, tak těch stovek procent bude daleko větší - ale to už je problém přiznání obchod ze strny inzerenta).
Já naštěsí přes affiliate system řešim tak 10% obchodu (co se mi nevyplatí odbavovat přímo) a celkem lituju lidi, co tráví hodiny vytvářením stránek pro PPC reklamu nebo affiliate systémy...možná tak dobrý pro náklady na zábavu studentovi na koleji :-)