To: Bacon
Do oficiální dokumentace jsem se díval, ale tam je vše bohužel anglicky a tak se v tom tolik nevyznám. Tak jsem myslel, pokud někdo není znalý, aby mi to vysvětlil v našem jazyce.
Aha, tak že je to jen o fontu. Díky. Jinak ano to už jsem koukal. To kde má být text umístěn. už jsem vyřešil. (našel jsem body pomocí editoru).
Jinak k tomu zalamování textu textarea je pevně daná a není možné ji nějak zvětšovat nebo zmenšovat. S tím počtem slov by to bylo horší, jelikož jednou tam budou tři slova někdy 5 a když to bude podle písmen, tak mi to slovo může rozdělit v půlce ( a to bude nesmysl). Jinak zajímavá funkce o té jsem nevěděl, ale jak prosím funguje koukal jsem do dokumentace, ale jsem z toho zmatený. Jak když to pomocí této funkce rozdělím, jak vypíšu první část, druhou část atd.?
Ale jinak díky za ukázání cesty.
-- 18. 11. 2012 23:23 --
_________
Tak jsem se díval a když zadám jen řetězec a poté po kolika znacích se to má zalomit, tak si to po tom počtu znaků najde mezeru. Tak že tato funkce je skvělá. Právě to jsem hledal. Ale mohu se ještě zeptat.
Jak udělám, že když mám obrázek a potřebuji do určité části vložit textareu. Mám tedy třeba tento obrázek
A já potřebuji tam, kde je "Pohansko u Břeclavi/...." Vložit textareau a poté pod známku (vpravo) vložit input text. Vím, že to je přes CSS, ale s tím jsem zatím ještě moc nepracoval. Tak zdali je někde návod pro "blbé" nejlépe v češtině. Díky
-- 19. 11. 2012 00:28 --
______
Prosím jak mohu pomocí funkce imagettftext napsat text, bez tak velkých mezer?
- nejspíše je mezera stejně velká jako velikost fontu, ale to je dost velká mezera.
Jinak s tím CSS stále nevím. Děkuji