galax píše:
Protože jste mi udělali vcelku špatné jméno, teď mi všichni potenciální investoři odmítli obchod s důvodem vašich recenzí na WebDealu. Takže vám zároveň velice děkuji...
Udělali jste mi špatné jméno? Pane Bože co to je za kravinu? To čekáš, že na tebe všichni budou hodní a budou ti pomáhat? Ne! Ty sám si si udělal špatné jméno, ty sám se prezentuješ tak, jak se prezentuješ. Já bych teda v životě nedal peníze někomu, kdo ukazuje na vinu druhých, ale sám tu svou nevidí. Hledej chyby na své straně.
Pan Kubíček se tě
zeptá, na co půjdou investované peníze. My se odpověď dozvědět nesmíme. Takže se bavíme s člověkem, který podstatné informace tají a ještě k tomu o něm samotném ani nic nevíme, jenom to, co napíše někdo jiný.
Používáš slova "neomezeně", "neuvěřitelně" a další, co opravdu nebudí dobrou důvěru. Na dotazy a námitky, které ti zde tvoji potenciální investoři dávají, odpovídáš po několika týdnech a to ještě
dost neurčitě. Mohl bych pokračovat důvody, proč ti zde nikdo špatné jméno neudělal, ale proč sis jej udělal jen ty sám...
Nemám rád lidi, co takhle fňukají. Nikdo ti zde nepoložil nelegitimní otázku. Přišel sis pro prachy, tak musíš čekat otázky a zároveň i hledání pochybností. Pokud ti tohle vadí, tak si peníze najdi někde jinde.