wico píše:Kód: Vybrat všeCenu občas zvýším, ale nikoliv masochisticky.
výhoda je na dvou stranách, ale určitě ne na straně kupujícího, který je masírován ze dvou stran za dobití kreditu a zvyšováním cen
Já jako kupující tam žádnou výhodu nevidím po mé zkušenosti nechápu jak tam může někdo reklamní odkazy nakupovat.
Zaplatit za dobití kreditu a následně nevědět kolik mě bude odkaz stát za x měsíců dle mého je to na hlavu, ale to už není moje věc.
To je jako když si vezmeš půjčku a podle nálady ti budou zvyšovat úroky
linkmonitor.cz je daleko v tomto lepší a přeji mu at se daří
Trošku zapomínáš na ty, kterým se kredit vlastně dobíjí tím, že tam mají odkazy na prodej a následně za kredit zase odkazy nakupují jinde, těch je taky dost. Ta nejistota v ceně je ale na prd, i když...nikdo tě nenutí na vyšší cenu přistoupit, navíc když si koupíš někde odkaz na webu na rok a on po dalším přepočtu dostane penalizaci, právě si vyhodil prachy z okna, tady jen ukončíš kampaň a je to. Takže výhoda nákupu na rok je ta tam. Jsou samozřejmě weby, kde toto asi nehrozí, i když dneska s Google Zoo za zády jeden nikdy neví. Link monitor je ale dobrou alternativou, nicméně bych Ranky úplně nezatracoval ačkoli je názor na ně a jejich provizi (kterou ale většina nechápe a nesmyslně nadhodnocuje) na některých webech spíš špatnej, dá se na tom systému poměrně dobře fungovat. Jinak pokud má někdo v systému web a podaří se mu zvíšit rank a návštěvnost, nevím proč by cenu neměl zvýšit, je to naprosto normální. Výhoda začínajících webů kde můžeš nakoupit odkazy za pár korun na rok, je v tom, že za rok ten web taky může mít PR4, SR5 no a nebo taky může být úplně v pr..., ale nevyhodíš za to tisíce.