freez píše:
Je pravda, že já jsem si to u jednoho webu s SR4 udělal tak trochu sám, neb jsem si svou debilitou rozlil rank z hlavní strany na všechny podstránky, nicméně mi nevadí, že mají teď téměř všechny podstránky SR2 až 3 jako hlavní strana. Co se týče toho zařazení cizojazyčných stránek do vyhledávání, tak tam bych osobně hledal příčinu takového globálnějšího poklesu. Navíc poslední dobou například co se týče PR článků se setkávám z řad inzerentů spíše s větou "milej pane, nás ranky vašeho webu vůbec nezajímají, článek u vás chceme naprosto z jiných důvodů" myslím si, že bude převládat hlavně relevance stránek a návštěvnost, no a když mi pak jeden článek vydělá víc než jeden odkaz za rok, tak mi vlastně může být nějaký SR úplně u zadku.
Jak se dá rozlít rank na podstránky? Ohledně toho, že inzerenti se pravděpodobně budou čím dál více obracet na weby, které budou relevantní a navštěvované, v tom s Tebou souhlasím. Problém je momentálně, alespoň u mě, třeba v tom, že některé své projekty monetizuji z velké části prostřednictvím PlaCly a po posledním přepočtu Seznamu již některé weby nesplňují podmínku mít Srank minimálně 3. Myslím si, že to postihlo více webů v systému PlaCla a jsem zvědav, jestli dojde k rapidnímu snížení počtu webů v systému nebo k nějaké úpravě pravidel.