Zdravím, rád bych se vás zkušených uživatelů zeptal, zda si třeba někdy zahrajete na chvíli nějakou hru, třeba Mafia apod. Já se musim priznat, že teď v posledni době ujízdím dost na Mafii 2.
berkas1 píše: Já si občas s kamarádem zahraju CoD: Modern Warfare 2
Jn, to jsem dohrál dřív než jsem pochopil o čem to je. (ironie) MW1 se mi zdála býti lepší. Byla v té hře lepší atmosféra. Jsem zvědav na Respawn (nové studio lidí co odešli z původního studia).
Ja som hral minulý rok WOW, no prešlo to do závislosti, tak som hry úplne zastavil a teraz keď mám (úplnou náhodou) čas, tak si pozriem nejaký dobrý film. The Sorcerer's Apprentice je geniálne film!
Senky píše: Ja som hral minulý rok WOW, no prešlo to do závislosti, tak som hry úplne zastavil a teraz keď mám (úplnou náhodou) čas, tak si pozriem nejaký dobrý film. The Sorcerer's Apprentice je geniálne film!
To já jsem zkoušel z MMORPG jenom Age of Conan, ale nechytlo mě to. Pořád se za něčím hnát.
Kraaca píše: Trochu jsem si ujížděl na modech Starcraftu 2... na klasiku jsem dost špatný a nemám na to nervy, ale docela mě baví, co lidi vymyslí v modech.