Lany píše:
Poptávko, změň prosím avatar, jelikož jsem si poslední dobou začal říkat, co to Wladass píše...
K webu: nesedí mi moc doména, bez pomlčky by byla rozhodně lepší. Menu bych asi zvolil trochu jiné písmo, a hlavně u hover efektu se to posunuje, nevím, zda je to účel, doufám, že ne :) Ve slideru lítají sálodlouhé texty, které stejně nikdo nečte. Chtělo by to spíše nějaká hesla. Celkově by to chtělo zahájit spolupráci s nějakým copywriterem. Dnes je tolik lidí na SEO, že se musíš snažit lépe zaujmout. Nabízet registrace do katalogů, no nevím :) Celkově mi tam chybí nějaké lákadlo prověřenosti. Viz Martin Kolčaba nebo Lukáč Pítra, ti píší blog, sem tam je zveřejněn audit nebo něco podobného, aby prostě lidé věděli, že víš co a jak. Navíc ty registrace do katalogů a PR články, pojmenoval bych to asi jinak, jelikož pod tímto si v dnešní době spíše člověk představí webtržnické SEO, pokud víš, jak to myslím. Více na serióznosti bych přidal. Jinak vzhledově je to dobré, sice by se dalo zapracovat, ale postačující.
Děkuji za sepsání kritiky a rozhodně se nechci zastavit u pár slov a rozvíjet jak stránky tak svoje schopnosti dál.
Jak už jsem psal, tak napíšu i zde: použiji vaše rady a děkuji :)