Bez plánování bych byl totálně ztracen. Používám zápisník, Doit.im a kalendáře. Na každý den si stanovím priority a ty vždy musím splnit. K tomu řešit spoustu věcí, které každý den přibudou, ale mít v tom stále zahrnuto, že priority musí být splněny. Mám už dobré návyky, konečně. Vstát v 7 hodin a makat minimálně do 12ti, v této době nečíst twitter a nebýt na icq atd. Právě zude je prostor na priority. Max sem tam na mail odpovědět, pokud je důležitý. 12-13 oběd a právě TW a icq povoleno. A pak do večera dokončit priority a další věci.
Plus mám dva dny vyhrazeny na schůzky a snažím se domlouvat si schůzky jen úterý a čtvrtek, kdy nejsou úřední dny a lidé spíše mohou. Další 2 dny mám na čtení článků a fór, jelikož to průběžně nestíhám, tedy někdy ano, záchod nebo tramvaj atd :D Ještě jsem se ale nenaučil mít třeba jeden den v týdnu úplně volno, nebo chodit pravidelně spát nebo si číst pravidelně, jelikož mám spoustu nových knih a není na ně čas :( Mezi to se snažím často sportovat, ale to mi šlo jen asi 14 dní, pak mi to narušily 2 zakázky a už jsem se k tomu nestihl vrátit :( Jak jste na tom Vy?