Zdravím všechny.
I já patřím mezi ty, které pověstný očišťovatel českého internetu (jak se sám neustále chvástá) zabanoval. Důvod byl více než šílený - chtěl jsem prodat projekt, který patřil mězi kontroverznější, to přiznávám. Napsal jsem mu, co by stálo zvýraznění aukce (tehdy ještě nebyl ceník atd.). Do 3 min odpověď: "Tak na tebe se chlapčku podívám, jen poškej!"
Nechápavě jsem odepsal, bez další odpovědi.
Následující den jsem měl BAN a při dotazu proč vlastně jsem se dozvěděl: "Za podvodné příhozy do aukcí, to se netoleruje."
Důvod by byl jasný, kdybych ovšem alespoň někdy na Webtrhu do nějaké aukce přihodil a nakonec ji nekoupil. Do té doby jsem na WT koupil 3 projekty, které jsem řádně vyhrál (bez porušení pravidel), zaplatil a převzal.
Pan pověstný očišťovatel českého internetu ovšem nepovolil a na dotaz, které aukce to jsou něbyl ani po 4 dotazovánách uvést konrétní případ. Prostě se pravděpodobně ustřelil a neuměl říci "Sorry, udělal jsem chybu"....
A od té doby na WT se*u. Vztvořil jsem si tam v průběhu cca 2 let, co jsem zabanovaný asi 20 účtů - po pár týdnech vždy dostal BAN, ale obchodovat se tam stále dalo. Nakonec upravil pan machr script na odhalování "podvodníků", jak on říká a nyní si nezaloží účet nově nikdo z několika rozsáhlých sítí, ve kterých jsem kdy byl připojen... Smutné...
Co k tomu říci závěrem?
1) Na WT mám účet, na který se připojuji přes virtual IP a funguji tam dále bez problémů, pod nepravdivým jménem, ale funguju... Pan kokot má nyí teprve důvod na BAN, ale nedá mi ho, protože platím za služby a když mu někdo sype prachy, tak zavírá oči! Jak prosté!
2) Jsem rád, že WebDeal postupně stoupá na úrovni a WT ztrácí, ač to na první ppohled nemusí být zřejmé. WT má návštěvnost pořád, ale lidi tam chodí, velká část z nich se už ani nepřihlašuje (nemá důvod jako dřív) a obsah se značně cenzuruje, takže ho čím dál tím více ubývá... Je to cesta do pekel, ale kdo chce kam...
Fandím tomuto webu a doufám, že WT jednou rozválcuje. Jen zde ukočírovat náctileté kecaly, kterých je WT plný a jen mu škodí a bude to OK.
PS: Omlouvám se správci, v minulosti jsem tu měl účet, ale nepovedlo se mi dohledat přihlašovací údaje, tak jsem si založil nový :-)