Ten Seznam mě nepřestane fascinovat svojí snahou, ten vyhledávač čím dál tím víc zprasit. Zajímalo by mě, proč zobrazuje najednou stránky které jsou v Češtině a mezi ně strká zahraniční stránky v Němčině, Polštině, Angličtině, atd. Když si zadám, že chci stránky česky, tak je to snad jasné i tomu nejblbějšímu vyhledávači, Seznamu ne.
Pokud překliknu na hledat ve světě, tak zmizí české stránky a ostatní zahraniční paskvil, tam zůstane. Pokud vyhledávám na Seznamu, tak mi to dost vadí, že se musím proklikat zahraniční stránkou, které nerozumím, proto hledám stránky česky, navíc v několika případech na ní ani není vůbec to, co hledám.
No a co mě samozřejmě vadí ještě víc, je, že musím v SERPu bojovat s dalšími stránkami, co nemají na tento český dotaz ve vyhledávání co dělat. Dá se proti tomu nějak bránit? To je Seznam tak blbej, že když je na stránce slovo, které se řekne stejně česky a polsky, jenže zbytek stránky je v polštině, tak on nepozná že to není stránka česká a stejně jí do vyhledávání dá? To už Seznam klesl tak hluboko?
Např. napíšu "paris pass cena" odešlu a ten prudce inteligentní vyhledávač mi zobrazí na dotaz stránky česky: 1 španělsky, 2 francousky, 2 anglicky a samozřejmě dopředu a za nimi jsou stránky v češtině, kde je konečně to, co jsem hledal. Kdyby tam alespoň byl odkaz "přeložit stránku" jako na Googlu, tak prosím, jenže tam se Seznam nikdy nedopracuje. Poslední dobou se mi s toho seznamu chce vážně zvracet.
Ps: pro šťourali, pytlíky už mám :-D
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D