Wladass píše:
Ne, tady nejde o to jak je na tom forpsi teď, ale pokud teď wedos krachne nebo Josef uteče někam pryč tak ty si prosral svoje prachy a nemáš v ruce nic a tvoje akcie jsou ti k ničemu. O to jde. Ale nechci abysme tu byli jako na WT, aby se v každém tématu řešil wedos. Uzavřel bych to tím, že každý by si měl rozmyslet do čeho investuje a do čeho ne.
Proc by mel Wedos krachnout? Nevidim duvod ke krachu, je to rizikova akcie,ale to je kazdy startup. Potencial Wedosu prekracuje pravdepodobnost krachu.
-- 03. 08. 2012 21:41 --
Jan Paluska píše:
Tak se tedy taky přidám :)
1) také jsem si koupil akcie - ze tři - takže jsem akcionář xD
2) když to krachne, tak vem čert tři kila no ... ale za zkoušku to stojí
3) hádáte se tady o tunelu atp. a víte vůbec něco o investicích do akciových firem? TO JE VŽDYCKY RIZIKO, můžu si koupit akcie Apple a stejně může krachnout, stejně jako Wedos. Jde tu jen o to, jestli akcionář dané firmě věří, či nikoliv. A 10 000 Kč je v investičním světě zanedbatelná částka. Se podívejte, kde měla akcie NOKIA - celosvětové známá firma - před X lety a na jaké hodnotě jsou dnes :D A to se tu bavíme o nadnárodní korporaci ;)
Takže asi tak
Ano, akcie maji rizika. Ale nejvetsi problem vidim v tom, ze nemuzes moc veci ovlivnit (pokud nevlastnis nekolik desitek procent akcii). Z tohoto duvodu jsem se na akcie vykaslal. Investice do webu je vyhodnejsi a mohu hodne veci ovlivnit.