To mi práve nebolo jasné - čo sa porovnáva. Ak je to na základe zárobku pre majiteľa stránky, tak fakt neviem.
Ak sa ale bavíme o funkčnosti, tak som o rozdiele hovoril. Etarget bol pôvodne reklama v obsahovej sieti, Google vo vyhľadávači. Preto je ich systém nastavený tak, že keď je stránka o Chorvátsku, zobrazí odkazy o Chorvátsku (hotely, reštaurácie, cestovky...). Náš systém na to ide trochu zo širšia. To je ale skôr otázka akejsi filozofie, resp. prístupu.
Keď prídem na stránku o Chorvátsku, tak je jasné, že mám záujem o Chorvátsko, ale nie je to môj jediný záujem. Podľa mňa Google a Etarget na Slovensku nie sú úplne konkurenčné služby. Skôr komplementárne (z hľadiska marketingového využitia). Keď chcem budovať povedomie, vzbudiť záujem, tak využijem Etarget, prípadne Facebook Ads. Ak chcem už uskutočniť predaj, využijem Google AdWords. AdSense by som ako inzerent na Slovensku nevyužil vôbec, pretože Etarget má na SK cca 92 % pokrytie. Ak chce niekto namietať (ako už bolo spomenuté vyššie), že je to preto, že ťažíme zo svojej pozície (nielen) na veľkých slovenských stránkach, tak presne o tom to je. :)))