Lany, ja se za sve nazory nestydim. Ale vcerejsi diskuze me vazne vytocila a to uz je co rict, protoze vetsinou mam podobne webchytralky u prdele. Ale kdyz se do toho pustil Jirka Rostecky a zacal hodnotit diskuzi (aniz by precetl vsechny komentare), tak me to velmi zklamalo. Pak Infovia zacal placat nesmysly o tom, ze si hrabu body. Proto jsem navrhl tuto vychytavku, aby to umlcelo podobne narky. Sice body nemusim nikdy pouzit nebo je mohu dat na charitu, ale tihle chytralci o tom nikdy nebudou vedet, takze by bylo prospesne, kdybych se v podobnych diskuzich mohl zreknout bodu.
Myslim, ze za dobu fungovani webdealu jsem prispival docela pravidelne, ackoliv se WD body neudelovaly. Ano, je pravda, ze v posledni dobe prispivam casteji, ale duvodem rozhodne nejsou WD body (Chci pomoci k rozvoji webdealu - vcera jsem napr. psal email majiteli, ze tady blbne vytvareni poptavek, kdyby mi byl webdeal ukradeny, tak si pockam az na to prijde majitel sam). Jsem na studiich v Nemecku, takze jsem mel jine starosti nez prispivani na fora. V poslednich tydnech mam vice casu a proto prispivam vice tady na webdealu, prispivam vice i na webtrhu a prispivam vice i na jinych forech.
Pokud si nekdo mysli, ze mi jde pouze o nahrabani bodu a nejsou moje prispevky relevantni, tak at mi to klidne napise (verejne nebo do PM). S kritikou nemam vubec zadny problem.