Zdravím,
po dlouhé době navštěvování pouze webtrhu jsem se rozhodl registrovat i na webdeal, vypadá to tu hodně sympaticky!
Jako úvodní příspěvek jsem se vás rozhodl poprosit o kritiku mého nového fóra o slevách, kterým je
Kapitán Sleva. Uvítám kritiku vzhledu celého fóra, ale také obsahovou část, tedy počet kategorií/fór. Pokud máte nápady na nová fóra, která by mohla být na kapitánovi založena tak sem s nimi! :) Kdo máte s fóry zkušenosti, uvítal bych rady co a jak vylepšit, aby bylo fórum co nejvíce user-friendly. Já bohužel s phpbb3 začínám (moje první fórum) a zatím s tím trošku bojuju, zatím jsem si nedovolil pouštět se do nějakých významných modifikací fóra...
Díky za všechnu kritiku, návrhy a připomínky!
PS: Kdo by měl chuť, může mi vyzkoušet poradit, proč nikde nemůžu najít tlačítko na úpravu příspěvku. :) Příjde mi docela škoda,že uživatelé nebudou moci své příspěvky upravovat... možná jen špatně vidím, a je možné, že zvolené theme prostě na tlačítko úpravy zapomnělo (?). V nastavení mám vše povoleno, co se týče úprav příspěvků, tam chyba nebude...