freez píše:
Já myslím, že to půjde, uvidíme jak dlouho tam ten první článek bude. Tohle je právě výhoda tohoto systému, chceš li normální autorské články, tak si prostě vybereš, to co se ti nebude hodit, nebo bude prostě klasickým PR článkem, nikdo neuveřejní, natož, aby za to ještě snad něco platil.
Chce to ale propagovat, jinak to nepůjde.
Díky, systém je to bohužel nevýdělečný, takže krom počátečních nákladů nebude do propagace větší investice. Větší návalovka by měla přijít během pár dní od partnerů aj. domluvené formy spolupráce.
mkurri píše:
Vypadá to zajímavě, už jsem se tam zkusil přihlásit. Je nějaký přehled o jaké téma je největší zájem? Popř. jakých oborů jsou hlavní plánovaní odběratelé?
Odběratelé byly a i nyní jsou oslovování. V současnosti bych řekl, že zastoupení médií je poměrně dobré, bohužel ze začátku to bude horší s tvorbou článků. Málokdo asi byl připraven že něco takového vzejde a málokdo dokáže během prvního dne vypotit kvalitní článek k umístění.
freez píše:
Když si necháš napsat od někoho článek, jak si ohlídáš aby ho za měsíc někomu neprodal znovu ? Tohle ti žádný systém neohlídá. A jestli má někdo dnes zájem o to kupovat články, já osobně ano, musí to být ale normální článek a ne nějaká PR hmota. Já jsem naopak rád že vznikl systém, kam mohou autoři dávat své články a já si je budu moct koupit, nebo za ně dát odkaz, atd...
Určitě nemůžeme ohlídat, zda článek neprodal za měsíc někomu znovu. Co je ale jisté je, že získá v tu chvíli originální článek a jakožto první zaindexovaný budeš vyhledávači považován za původce. Samozřejmě autory, kteří budou takto s články obchodovat po dohodě se budeme snažit co možná nejvíce od systému odstřihnout.