No tak poďme na to:
Lukáš Valenta píše:
...Musím říci, že jsem upřímně velmi překvapený, jak jste phpBB upravili. Vždy jsem tvrdil, že jde o systém, ve kterém se dá leccos upravovat, ale toto je fakt skvělá práce hoši!...
To sú len mylné predstavy o phpBB na fórach bežiacich pod vB. phpBB má oproti vB väčšiu komunitu ľudí ochotných urobiť čokoľvek (a zadarmo), má obrovskú
databázu MODov a krásny, prehľadný a optimalizovaný kód, kde sa zorientuje rýchlo každý. Sám sa phpBB zaoberám už dlhú dobu, urobil som aj nejaké MODy, takže nebol problém si s phpBB urobiť čokoľvek. Inak chválim, že vieš správne napísať phpBB. Kopec ľudí to píše Phpbb, PhpBB alebo dokonca PHPbb. Jediné, krásne a správne je phpBB :)
Lukáš Valenta píše:
...RSS feed pod ním je také dobrý nápad, ale bylo by vhodné mít nějakou stránku, kde budou všechny ty nejnovější články. Takto, pokud se mi nějaký článek zalíbí a já již kliknu jinam, musím několikrát dávat F5, abych tam měl právě zprávu, která mě zajímá...
Dobrý postreh! Urobíme to asi tak, ako to bolo na starom WT, že sa články budú pomaly meniť. Možno to urobíme aj tak, že bude pod článkom "stránkovanie", kde sa bude dať cez JS zmeniť článok (neviem, či chápeš ako)
Lukáš Valenta píše:
...- DOTAZ: Je možné se nějak dostat s blogem do feedů? (bude-li to blog přínosný pro uživatele)...
Určite, Whispere ti už odpovedal. Bude to istá prestíž - užívateľ musí niečo WD priniesť, ale zároveň musí mať aj kvalitný blog, ktorý užívateľom ako takým niečo prinesie. A pravdepodobne budeme vyžadovať blogy v Češtine, alebo Slovenčine...
Lukáš Valenta píše:
...Dost mi vadí horní menu, po najetí na buttonek se zobrazí podkategorie. Měl jsem problém dostat se do uživatelského panelu (možná jde o problém mezi klávesnicí a židlí, ale spoustu lidí to může odradit)...
Tak na tom ešte budeme musieť popracovať. Mysleli sme, že takýmto spôsobom sa bude dať aspoň jednoducho dostať do všetkých kategórií. Možno bude ale asi lepšie drop-down menu.
Lukáš Valenta píše:
...Aukce u phpbb - super nápad, konečně někdo s aukcí (kromě werbu)...
Tak určite plánujeme tieto aukcie ešte vylepšiť a samozrejme, neplánovali sme začať vláknovým spôsobom - chceli sme pre začiatok niečo, čo je u komfortné.
- Obsah webu NESEDÍ k hlavičce - ta je tmavá, to se mi líbí, ale hnědo-bílá k tomu prostě nesedí
- Nelíbí se mi zobrazování kategorií, chce to graficky ještě odladit
Lukáš Valenta píše:
...Snad Vám to pomůže...
Určite. Ďakujeme za názory a kritiku - tá vždy posúva projekty vpred.