Lany píše:
Ono když se chce, tak lidé dojedou. Mám s tímto super zkušenost. Když jsem byl mladý (a ještě hloupý) tak jsem hrál jednu online hru. A musím uznat, že perfektní komunita se tam sešla. A voala, scházíme se pravidelně 2x do roka a to už tu hru nikdo nehraje. První sraz byl snad 8 let zpět a pořád jsou. Lidé tam jsou z celé Čr: Praha, Budějovice, Ostrava, Vsetín, Brno, Olomouc, ale i Slováci. Poslední dobu se sjíždíme na víkendovku kousek od Olomouce, kde je aquapark i s ubytovnou, fotbalové hřiště, hospoda s uzavřenou místností, kde je i biliard a šipky :) Takže úplně ideální stav, první večer popít, ráno do vířivky a zaplavat, odpoledne fotbálek, večer popít, další den bazén a hurá domů :) Nebo něco podobného. A střed republiky je podle mě ideální. A na takový sraz je nejlepší počet 15-20 lidí, což by se tady asi sešlo. Více lidí by bylo už moc, to by se pak jen pokřikovalo :) Co si o něčem podobném myslíte?
jj taky to tak mám kdysi jsme hrávali Reddragona a kamarádi ze srazů jsou kamarádi i v dnešní době. Teď když se vidíme, zavzpomíname na staré časy, chvíli se většinou škádlime zdali do toho znovu nepůjdem a pak usoudíme že už jsme na to staří a dělat to TOP by chtělo hodně času. Ale srazíky to jsou super.