prclan píše:
Existuje podle vás v současné době nějaký prokazatelně spolehlivý postup vedoucí k navyšování Sranku u nových webů?
k čemu je ti srank dobrý? Zaměř se na jiné věci než hlídání čísel...
Poptavka-zdarma.cz píše:
Na S-rank 2 nepotřebuješ ani moc odkazovat, stačí mít validní kod a dostatek informací na stránce - také každou podstranku věnovanou určitému klíčovému významu.. ..na S-rank 3-4 už chce trochu času a nějakou tu odkazovanost s cizích webu...S-Rank 5 už je dobrá práce - tam už se víc spekuluje (jaké podstránky, jaký obsah na nich a odkud zpětný odkaz)...S-ranky vyšší mají pravidelně aktualizované weby s dostatkem kvalitních zpětných odkazů.....ale jak tu psal Wladass, každý máme své finty jak ty potvory přivábit a dát jim dostatečně nažrat :-). Doporučuju analyzovat konkurenční weby a sledovat, co si vyhledávač vyzobává a jaké zpětné odkazy mají pro web velkou váhu.
Gooogle rank je jednodužší, protože si bere hlavně z obsahu...prakticky mi tam hodně webů během krátké doby obsadí první pozice. Taky u něj dost záleží na klíčovém výrazu v názvu domény.
Zajímavé je, že mi vyhledávače reagují jinak na různé typy šablon - jeden web mi zadržuje vysoký S-rank na titulní straně a ostatní podstránky jsou ignorovány. Pravděpodobně hraje velkou roli způsob odkazovaní mezi podstránkami a taky "drobečkový systém". Podstránky tak odkazují na mateřskou stránku a ta dostává veškerý rank - zase je to dobrý na odkazování na jiné stránky, protože jim dává zpětný odkaz s velkou váhou. Je to alchymie, ale celkem zábavná. Baví mě sledovat jak se každé 2 dny něco změní.
nešiř flame a nepravdy...