Já to nemám tak, že bych musel být stále na počítači. Jsem ještě na střední škole, proto si umíte představit, že člověk má mnohdy docela problém něco vůbec udělat. Proto si to jistím tak, že mám svoje zástupce, co nějakou činnost vyvíjí za mě, když zrovna nemohu (třeba teď - testy na závěr roku, denně aspoň tři - neuděláte nic). Já jsem pak jen na mobilu, na kterém mailuju, SMSkuju, volám, skypuju. Když se vrátím ve čtyři v pět domů, tak mnohdy ani nemám náladu něco dělat, takže jen rychlovky, co kdo potřebuje a co je nutné. Pak jdu brzy spát, protože brzy vstávám. Takže ve všední (školní) den jsem na PC tak maximálně 5 hodin s tím, že pracuji tak polovinu. Zato jsem "online" stále.
Když ale mají studenti pré, jsou prázdniny nebo jiné volno, tak jsem taky schopný pracovat od rána do noci. Takže je to větší číslo.
Ono to není o bláznovství, ale o tom, jestli ti to k něčemu je. Budu sedět na kompu klidně dvacet hodin denně, když budu vědět, že je to k užitku a má to tedy nějaký smysl. Ale pokud jste na počítači celý den a polovinu strávíte nad filmem, Facebookem nebo hrou, tak je to pro mě ztráta času a raději si lehnu nad nějakou hezkou knížku (teď jsem chtěl napsat slečnu :D ), jdu za přáteli nebo dělat něco ven. :)