Koukám, že ti to tam celkem žije. Když jsem to procházel, celkem mi vadilo, že nelze kliknout na nadpis stránek, ale musel jsem klikat na obrázek vedle něj. Vím, že to je maličkost, ale samotného mě překvapilo jak mi to vadí.
- Ten obrázek by jsem dal stejně pryč. Místo něj nasaď nějaké specifické logo, podle kterého bude fórum poznat.
- Dále se neboj přidat call to action. Když si prohlížím fórum jako neregistrovaný, mohlo by se nad prvním příspěvkem objevit: "Vypadá to, že nejste registrován. Nechcete se k nám přidat?"
- Nakoukl jsem do jednoho vlákna a bylo tam Pozor: nějaký text, odsazení a Reklama: další text. Oba řádky vypadaly totožně. Reklamu by jsem alespoň podbarvil. Možná dát pryč. I když jinde ten řádek s reklamou nebyl. Do toho se motá to oranžové informační pole. Červený nápis je totožný s H2 nadpisem. Je tak zbytečný. Místo toho dej za ten H2 otazníčeko co po najetí myšidlem vyhodí ten informační text. Hned máš volní místo na reklamu, informační sdělení.
- Ta patička je teda šílená :)
- Ty dva bannery nahoře jsou také šílenost. Zapadlé, zbytečně nepřehledné a působý velké (já je vidím na sobě). Zarovnej to zhruba doprostřed a střídej je.
- Jinak lidé se optravu občas dívají dolů. Když nenajdou třeba nic nového celkem ochotně klikají na velkou reklamu. Já jsem si dal 728x90 na spodek blogu, kde nemá komu překážet a rozhodně nelituju.