Ahoj všem,
díky za pochvaly :-) Přesto, pokud se vám cokoli nezdá, budeme rádi i za více připomínek. Hodila by se například kritika:
Kritika homepage - objevila se vícekrát a díky za ni. Budeme nad tím přemýšlet + už máme navrženou další verzi, ale určitě se ještě i na ni podíváme více kriticky. Ono někdy je to těžké, když to máte před očima denně, zdá se vám všechno jasné a přehledné :-)
Pár reakcí:
freez píše:
Tak ne že by podobné projekty neexistovali, to zase ne, například MF už nějakou dobu provozuje ocviceni.fitweb.cz , ale tohle mi přijde lepší, víc se to zaměřuje na sportoviště, líbí se mi to tak nějak po všech stránkách.
Souhlas, podobné projekty jsou. Jejich hlavní problém je však to, že se o ně přestávají starat poté, co jsou dokončeny. Tak vznikl náš první nápad - mít na jednom místě opravdu všechna sportoviště.
A jak píše:
Jan Paluska píše:
Ještě bych se chtěl zeptat, jak přidáváte sportovní zařízení? Třeba já jsem z města Bruntál a to tam máte pouhá 3 zařízení a to ani zdaleka ne ta nejlepší. Máme tu třeba taky bazén, tenisové kurty, squashové kurty, badmintonové kurty, zumbu a já nevím co ještě :D Proto bych se rád zeptal, jak funguje přidávání nových zařízení :)
... když tam člověk nenajde všechno (nebo alespoň téměř všechno), ztrácí to trochu smysl. Pak lidi tráví zbytečně čas hledáním v různých katalozích, na Google, apod.
Přidávání nových sportovišť funguje zatím tak, že:
Majitel sportoviště si může svoje sportoviště přidat
Návštěvník webu nám může poslat na sportoviště tip (a my jej přidáme)
Tlačítka na přidání jsou na výpisech + homepage. Možná nejsou na první pohled tolik patrná, ale zase, myslíme si, pro 95% návštěvníků nejsou příliš důležitá.
Dále máme 3 lidi, kteří se aktivně přidávání sportovišť věnují. Takže i v Bruntále by se brzy mělo objevit něco dalšího.
Ještě jednou díky za dosavadní hodnocení a budu rád i za cokoli dalšího,
Roman