Akce byla pro první 3 uživatele, ne pro první 3 aukce. Ale protože jste mi udělali radost, tak první 3 dostanou slíbené kupóny na .cz doménu zdarma a čtvrtý s pátým dostanou kupón na .eu doménu zdarma. Jak se tak dívám, tak aukce založili 4 uživatelé, takže kdo chcete .eu doménu zdarma, vložte aukci designů. Je to zdarma :).
Drago píše:Já by jsem měl dva návrhy.
- Dát náhled přímo do aukce designu
aukce.php?cat=5 Až tady toho bude víc, člověk to jen projde zvenčí a vybere si. V té sekci by jsem se nebál dát na jeden příspěvek více prostoru. Klidně 200 px na výšku.
- Dále předdefinované štítky. černá, červemá, bílá atd. Logo, Nakódovaný webdesign, Nenakódovaný, Tlačítka.
A bonusový nápad :)
- Pokud by autor chtěl, mohl by si prodané designy dát do referencí. Když jsem to viděl nevím proč napadl mě deviantart.com :) Prostě když se mi bude líbit práce nějakého autora, proč jej neoslovit.
Nad náhledem jsem uvažoval, ale když jsem si zkoušel výsledek, tak každá aukce byla moc na výšku a nevěděl jsem co tam dát, tak jsem to raději nechal po staru. Zítra tam doplním ty náhledy i do kategorie. Ty štítky (tagy) jsou dobrý nápad, určitě se to tam také objeví, stejně tak i ten bonusový nápad :).
webdesigndubina píše:
Také zasílám plusko, moc se mě nápad Draga líbí a to i přesto, že designům se nevěnuji.
Jinak já bych měl také jeden nápad a to aukcí jako celku. Zvýraznění je sice dobrá věc, ale tak na dva dny, než mě někdo odšoupne novou aukcí pryč z titulní stránky. Já osobně bych preferoval, kdyby šlo zvýraznit aukci tím způsobem, že by na první straně zůstala. Na druhou stranu je pravdou, že pokud by se takových aukcí nashromáždilo více, tak by bylo stejně na odsunutí z první strany. Nicméně já bych takovou možnost, nebo něco podobného opravdu uvítal.
Budou jak filtry, tak i přednostní výpis ( v případě přednostního výpisu se tato aukce zobrazí vždy i v exportu aukcí ).