Tak jsem se koukl na první díl, a moc nadšen jsem tedy nebyl. Překvapila mě i reakce investorů, první projekt znuděné maminky na mateřské co si nechce říct o peníze taťkovi, byl absolutně o ničem. Webů které v tomto odvětví fungují je několik a velmi velkou komunitou. Protože se na tom webu nic neděje, myslím si, že to asi nedopadlo nijak dobře. Barter, no coment, dělalo to na mě dojem hlavně ten, že si potřebuje trošku doplnit peníze co v tom utopil, nic víc. Zahrádka na auta, to snad ani nemá smysl komentovat, kdyby ten člověk kontaktoval velké výrobce, možná by se s nimi domluvil, ale protože neměl ani ánunk o tom co výroba finančně obnáší, myslím že i jeho projekt je pasé. Ten minifotbal, je pěknej, ale opět nechápu proč se nespojit s větším výrobcem sportovního náčiní, myslím že by to mělo úspěch nejen u provozovatelů rekreačních objektů, ale odlehčené verze by si někteří koupili i na zahrady, vzpomeňte na boom zahradních trampolín. No a poslední "člověk" od prvního okamžiku mi bylo jasné, že je to neschopný sedmilhář. Led moduly bůhví odkud, možná právě z té Číny, které koupíte všude, detaily technologie samozřemě nic, z prstu vycucané cifry za úspory a další ničím nepodležené údaje. Dle informací na blogu Johna to dopadlo, jako že nic. Oni to vzali stejně jen proto, že tam byla jistá vidina výdělku, protože tak jak nabídka zazněla je výhodně především pro invenstora. Když se obchod nedohodne, nebude ho to nic stát a když se to prodá vydělá slušně. Tohle ale mohl udělat ten "člověk" už dávno a jít za výrobci, jenže on tam jít nemůže, protože by ho hned vyhodili oknem, až by zjistili že jde o podvod.
Pokud bych měl vybrat projekt do kterého investovat, byl by to ten fotbal, ale za jiných podmínek než těch které chtěl, ten pronájem nemá podle mě moc budoucnost.
Uvidíme jaký bude další díl.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D