Ahoj Webdealaři,
měl bych na vás takovou otázečku a zajímá mě jak byste to vyřešili.
Mám na webu několik zajímavých článků, řešících poměrně častý problém a tak jsou články dost vyhledávány a linkovány, jsou ve vyhledávání na vrcholu, ale dnes jsem přišel na to, že na jednom fóru, mi jeden uživatel zkopčil téměř celý článek a vložil jako post. Nicméně, toto oborové fórum, jedno z největších u nás mi přivádí celkem dost dobře zacílených návštěvníků, místní guru našli moje články a začali je linkovat na fóru a lidi choděj, s toho mám samozřejmě radost, až na to že se bohužel našel jeden ..... kterej ten článek prostě vzal a CTRL a C a plesknul to tam. Tak a co teď s tím? nechat to být a nedělat kolem toho vlny, jde mi o to, aby to vyhledávače pobrali a nevzali to jako duplicitu a nesundali mě v SERPU někam do nenávratna, to fórum je proti mému webu v síle drobet někde jinde. Nevím jak moc by byl vstřícný admin, pokud bych mu napsal, nezkoušel jsem. Nejvíc mě dostalo to, že o jeden post pod tím zkopírovaným článkem je odkaz na ten článek, proč to tam ten blb kopíroval, to nechápu.
Co byste mi doporučili ?
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D