Ahoj, napadá ma jedna drobnosť a to je formulár na rýchlu odpoveď. Napríklad ja ho využívam stále a všade. Vadí mi zbytočne sa preklikávať a potom hľadať tému, na ktorú som chcel odpovedať. Lepšie je to písať priamo pod ňu, nazval by som to forma Gmail alebo Facebook komunikácie. Skúste nad tým pouvažovať. Kusi.
Ahoj, to byl flame? :), kouknu na to a pokusím se to udělat i pro neregistrované. Ovšem všechno udělat bez registrace nemůžeme, musíme jim nechat i důvody proč se registrovat. Jinak, kdyby ti chyběla nějaká fičurka, tak ji klidně můžeš napsat, zvážíme ji a pokud to nebude nějak moc složité, tak se můžeš na to těšit ještě tentýž den, případně den následující.
Vďaka za rýchlu odpoveď. Napadla ma ešte jedna vec, čo sa RSS týka. Možno by webmasteri privítali, aby sa do RSS automaticky generoval kód pre Google Analytics a zistia, koľko návštev prichádza ale je to iba rýchly nápad, ktorý môže znieť ako blbosť.
Aha, chápu :). Já jenom nevěděl co jsi přesně myslel. Popřemýšlíme nad tím, ale uvažujeme, že bychom to udělali později až se fórum rozjede. Přecijenom zatím nás není mnoho = málo návštěv :).
Čo sa týka RSS - pridať to tam pokojne môžem, len potrebujem od autora blogu parametre a ich hodnoty, ktoré mám vložiť. Stačí, ak ma kontaktuje cez SS, alebo akýmkoľvek iným spôsobom a bude to tam.
Kusi: No a vidíš, takhle to zde chodí. Někdo si něco napíše a prakticky na počkání to zde má. Ale tak jdeme na to jinak než jinde, kde admin musí spočítat, zda má vůbec na programátora.
Heh, vďaka za rýchlu odpoveď :) Ja si myslím, že tam bohate bude stačiť dať štandardné parametre pre všetkých: Adresa URL webových stránek: * to je URL z RSS, Kampaň Zdroj: * napríklad Webdeal.cz Médium kampaně: * RSS Název kampaně*: Webdeal.cz RSS
Pod generátorom sú informácie, na čo sú parametre. Takže si myslím, že to bude možné pridať.
To je ako príklad pre všetkých. Nemusí to tak byť. :)
Dobre, v najbližšej dobe sa na to pozriem a pridám tieto parametre ku každému blogu, aby si tak každý mohol v GA sledovať, koľko užívateľom im dávame :)