Ahoj, chci používat Google na vyhledávání na mém webu, a mám s tím dva problémy:
Jednak mi do dává jiné výsledky, než když hledám přímo na google.com kde nastavím že chci hledat jenom na mojí doméně přes "site:". Jakoby to hledalo ve dvou různých indexech, při hledání z mojí stránky to najde jenom pár stránek, při hledání přes google.com to najde všechny. Nevíte někdo, čím to může být? Neříkejte že gůgl má dva indexy a do jednoho už mě zaindexoval a do druhého ještě ne.
Druhá věc je, že v tom API jde zapnout, co všechno chci prohledávat: Web, Obrázky, ... a tak dále, stejně jako je to na google.com. Ve výsledcích jsou potom výsledky z jednotlivých kategorií odděleny nadpisem se třemi tlačítky, např:
> Web ____ [x] [x] [x]
Já chci samozřejmě prohledávat jenom "Web", jenže i když všechny ostatní vypnu, tak ten řádek "> Web" tam pořád vidím. Ví někdo jak se toho zbavit?
Poslední věc je, že bych to vyhledávací políčko chtěl buď přes celou šířku stránky anebo aspoň na středu. Ale přežiju když to zůstane tak jak to je.
Díky ;-)