Jelikož tento seznam využilo dost lidí a stále více z nich po mě chtělo zpracovat i starší data za finanční ohodnocení, rozhodl jsem se tato data takto nabídnout všem.
Nyní jsem připravil seznam pěkných volných domén po expiraci za měsíc prosinec roku 2011, který obsahuje 498 domén z toho 1 doména má Srank:30, 6 domén Srank:20 a 17 domén Srank:10. Cena tohoto seznamu je 500Kč.
Dále jsem připravil seznam abstraktních volných domén, který je vhodný pro ty z Vás, kteří vymýšlíte název pro novou společnost, službu nebo produkt a hledáte k němu zároveň volnou doménu. Tento seznam obsahuje především krátká slova a snažil jsem se zde zařadit především abstraktní pojmy. Seznam aktuálně obsahuje 397 domén, z toho 10 domén má Srank:20 a 32 domén Srank:10. Cena tohoto seznamu je 500Kč.
Pro ty z Vás, kteří nemáte čas sledovat, kdy se která doména v ten daný den uvolnila a neodchytla ji žádná ze specialozovaných společností, si mohou zakoupit službu sledování. Budu Vám zasílat emaily o právě uvolněných doménách, které by Vás mohly zajímat. Aktuální cena je 1 000Kč/měsíc.
V případě zájmu mne kontaktujte na email:
info@kvasnickajan.cz.