Sir-HD píše:
Ahoj, nedávno jsem narazil na websurf.cz ... Funguje to tak že se zaregistrujete vložíte web a za kredity které si vyděláte prohlížením jiných zaregistrovaných webů pak platíte kredity jiné lidi kteří pak sledují vaše stránky ...
Podstatu a vše okolo chápu, můj jediný dotaz je následující : MŮŽE SE PŘI TOMTO DRUHU "PROPAGACE" STÁT ŽE TŘEBA GOOGLE ÚPLNĚ VYHODÍ MÉ STRÁNKY Z PROHLÍŽEČE ? TÉŽ SEZNAM ATD ... Systém nechci využívat jen mě zajímá jak je to s tímto tématem ...
-- 22. 03. 2012 20:13 --
Prosím držme se jen otázky kterou jsem zadal... Tyto diskuze většinou končí úplně jinde :) ...
Websurf a podobné zhovadilosti jsou naprosto k ničemu a nic moc ti to nepřinese. Je sice fajn, že se někdo na tvůj web díky těmto systémům koukne, ale podle toho, jaká sorta lidí to používá si myslím, že to nějaký dlouhodobější přínos mít nebude a nemá. V těchto systémech se lidi honí pouze za body a ničím jiným.
Vyhledávačům je to naprosto buřt, jestli to používáš nebo ne, tedy pokud tam nemáš jejich reklamu (Sklik, Adsense atd.).
Komu by toto používání mohlo vadit je tvůj poskytovatel hostingu, jelikož díky těmto systémům můžeš snadno neúnosně zatížit webhosting.
Počítadlům je to též buřt. Osobně si tedy myslím, že je lepší mít na počítadle návštěvnosti klidně malé, ale reálné číslo, než x desítek tisíc fake návštěv.
Když se nad tím zamyslíš a zeptáš se sám sebe, co ti nějaký autosurf (který běží někde na liště a nikdo na to ani nekouká) přinese, najdeš zároveň i odpověď.
A pokud je tvá odpověď jiná než nic, tak je něco špatně a zkus přemýšlet znovu ;-).
-- 23.03.2012 07:45 --
Wladass píše:
To klidně můžeš, ale podle mě ti bude k ničemu :P Zas tak známej nejsem :)
Tak na tom musíš zapracovat, aby se freezovi vrátili alespoň náklady za registraci :-)