- zvláštne spracovanie designu - content: absolútne neprehľadný, oči mi uchodia kade tade - footer zarovnaný na stred a natiahnutý nadol tiež nie je zrovna najlepšia voľba - niektoré obrázky vyzerajú biedne - roztiahnuté - content by si mohol zarovnať, neviem či sa mi to len zdá alebo jeden obrázok máš vyššie, resp. nižšie ako iné... etc...
V první řadě děkuji za reakci. Mým záměrem bylo přehledné vypíchnutí nejnovjěších epizod. Nejedná se o běžný typ webu, čili nemůže mít "běžný" design. To zobrazování v boxech se jeví jako nejlepší. Footer kapku odsadím. Ty obrázky jsou divné, s těmi ještě něco vymyslím. Jeden obrázek je posunutý kvůli delšímu nadpisu a opravdu to nevypadá dobře.
Když jsi na web přišel, věděl si k čemu slouží? Nebo to mám nějak zvýraznit?
Arynev píše: V první řadě děkuji za reakci. Mým záměrem bylo přehledné vypíchnutí nejnovjěších epizod. Nejedná se o běžný typ webu, čili nemůže mít "běžný" design. To zobrazování v boxech se jeví jako nejlepší. Footer kapku odsadím. Ty obrázky jsou divné, s těmi ještě něco vymyslím. Jeden obrázek je posunutý kvůli delšímu nadpisu a opravdu to nevypadá dobře.
Když jsi na web přišel, věděl si k čemu slouží? Nebo to mám nějak zvýraznit?
Dík
Nie nevedel, nejak som to nerozklikával ale bolo mi jasné, že ide o nejaký film(y)/ trailery
Musíš brát v potaz, že návštěvníci si web prohlíží, pak teprve čtou. Takže pokud na mě vybafne Spartakus s ksichtem přes celý obrázek tak to moc k pokoukání není :)