Jiří Rostecký píše:Je to zajímavé, ale asi bych to neplnil vlastními rozhovory. Vytvořili jste vcelku zajímavý seznam rozhovorů různě na internetu. Popravdě jsem měl podobné plány s
iRozhovor.cz, ale dneska na něm pouze agregujeme naše vlastní rozhovory. Bojím se, že by se vámi vytvořené rozhovory mohly mezi ostatními ztrácet, protože jich rozhodně bude méně. To je trochu škoda. Přeci jen odkaz je něco jiného než pracně vytvořený rozhovor.
Vzhledově se nedá moc hodnotit. Defaultní vzhled Wordpressu, ničím neupraveno. Doménu vcelku dobrá, škoda pomlčky.
Předělal bych index. Nedělal bych z něj klasickou úvodní stranu blogu. Dal bych na něj například pouze tři nejnovější rozhovory + nějaké informace + náhodně vybraný rozhovor, nebo náhodně vybranou osobnost s její fotkou a citátem. Bylo by to daleko zajímavější a tím by vynikly i staré rozhovory. Ve skutečnosti jste pouze rozcestník a nastane problém v tom, že rozhovory s "méně známými" lidmi nebudou tak čtené (protože jméno mi nic neřekne -> nekliknu na něj -> panel je k ničemu) a staré rozhovory vám zapadnou. Proto to chce i tyto články nějakým způsobem zviditelnit.
Na plugin a theme se podívám, až budu mít více času. Hodně štěstí s webem, jsem na to moc zvědavý. :)