Reksys.cz je můj jen do zítra do 9:23, než změní majitele, jelikož jsem se ho rozhodl prodat
aukce.php?mode=single&id=260Sir-HD, abych ti odpověděl na tvé otázky, tak v první řadě neznám plány nového majitele, nevím, jak bude chtít systém provozovat. Pokud, ale vše zůstane při starém a vše nastavíš podle návodu (správně), tak tím získáš odkaz z reksysu má PR 2 a SR 2.
Každopádně, ať už zvolíš jakýkoliv podobný systém, tak nikdy zadarmo nedostaneš víc, než dáš ty. Proto je to výměnný. Pokud máš stránku, která má minimální návštěvnost, tak jí tím o moc nezvedneš. Počáteční bonus se ti totiž rychle vyčerpá a tvá reklama se objeví jen, pokud zobrazuješ ty cizí a systémy jsou chráněné proti podvodům.
Podobně jako Reksys.cz funguje i VRS.cz a nebo Billboard.cz
-- 28.02.2012 19:48 --
Otakar Pěnkava píše:
On by to Alijosha měl správně zpoplatnit, nevím co lidi vidí špatného na tom, že to je zdarma. To je výhoda a ne nevýhoda. Být tebou, tak se dívám, kolik webů je v systému, to je důležitější než počet uživatelů a pokud chceš měnit reklamu, tak musíš také něco kvalitního nabídnout.
Máš naprostou pravdu a to byla moje největší chyba již od začátku provozování, měl jsem to zpoplatnit a dneska by to možná fungovalo mnohem lépe, kdybych tam nechal udělat pár změn. Paradoxně ublížilo to, že je to zdarma (i když jsem to myslel dobře), tak tím plno lidí opovrhovalo.