Ako som sa tak preháňal netom, našiel som (ďalšiu) firmu ponúkajúcu služby ohľadom internetových stránkach. Čo ma zaujalo bol pekný design, všetko vyzeralo fajn. Začal som čítať texty a došiel som na tieto vety:
Používame programovací jazyk XHTML, PHP a najnovší PHP Zent. Vďaka použitiu týchto technológií sme dosiahli rýchle načítavanie stránok. CSS súbory pre grafiku stránky uiestňujeme do externých súborov, čo zabezpečuje prehliadanejší kód webovej stránky pre vyhľadávacích robotov.
Beriem, že dosiahli rýchle načítavanie stránok (aj keď Zend ako Zend - je známy tým, že nie je veľmi rýchly a celkovo akýkoľvek framework spomaľuje stránky o dosť veľa), ale to, že dávajú CSS do samostatných súborov, aby tak ľahšie načítal stránky robot a posunul ich vyššie vo vyhľadávačoch, tak to fakt nechápem. Kde to žijeme? Google je už oooveľa ďalej, a takéto veci ho netrápia.
Celkovo si všimnite aj slová "uiestňujeme" a "prehliadanejší" - sú zle napísané (v prvom chýba
m, v druhom má byť namiesto
li ľ).
Ako sa tak pozerám, tak prvý dojem bol fajn, no ten druhý strašný. Preto ma aj trochu zaujíma, či sa s touto firmou už niekto stretol ako zákazník, a akí v skutočnosti sú...
Ďakujem za komentáre!