Díky všem za komentáře.
-web z roku 2000:
to bude asi tím, že jsem web vytvořil v roce 2007 (a vzhled byl mi předem určen) a nyní jsem pouze upravil styly apod, aby to fungovalo i na nových zařízeních. Vzhledem k počtu výrobků (stránek) i to mi dost zabralo dost času. Komplet nový design vzhledem k množství informací, se zatím nechystám. (tento web je tvořený doma na koleně, víceméně ve volnu po práci)
- "hamburger" menu:
nějak jsem mu nepřišel na chuť. Připadá velmi nepohodlné, protože pokud ho umístím do levého horního rohu, nedokážu na něj kliknout rukou, kterou držím telefon, vlastně i s pravým horním rohem mám problém. Takto je se dá posouvat vše pohodlně.
- odkazy asi opravdu odstraním, ty tam jsou opravdu z historických důvodů (katalogy, odkazy, umístění webu ve vyhledávačích),
z tohoto důvodu jsem se také snažil o validní kód (X-HTML Strict), i když to je už dnes asi zbytečné. Ale aspoň hned vím, že mám v kódu chybu. :)
- barvy jsou určeny logem firmy, jak jsem už psal
- s obrázky je věčný problém, zkusím zatlačit na nové podklady (bohužel jsou stále ve firmě přednější věci, tato optimalizace pro mobily byla moje vlastní iniciativa), nyní jsem se pouze pokoušel o responsivní design, obsah zůstal původní.
Rozhodně ale jsem vám všem vděčen za komentáře, postupně zkusím některé realizovat.